Copyright © 2015 by Polimer Derneği   •   All Rights reserved   •   E-Mail: hasim@gazi.edu.tr
Ana Sayfa Dernek Hakkında Faaliyetler Fotograflar Amaç ve Tüzük Üyeler İletişim
Designed by hasim
Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği
Bilim gerçeklerden kuruludur, tıpkı evin tuğlalardan kurulu olması gibi...
Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği Olağan Genel Kurulu
14 Aralık 2018 Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan genel kurula ait duyuru için lütfen tıklayınız.

8. Ulusal Polimer Bilimi ve Teknoloji Kongresi
Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği’nin de katkılarıyla İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 2020 yılında Malatya’da yapılacaktır.

2019 Avrupa Polimer Kongresi 2019 (EPF 2019)
9-14, Haziran 2019 tarihleri arasında Creta Maris Convention Center & Beach Resort- Hersonissos Heraklion Crete’de Girit-Yunanistan’da yapılacaktır.

POLİMER BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU

Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği olağan genel kurulu aşağıda yazılı gündem ile 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 14:00’da ODTÜ Kimya Bölümü, Bölüm Toplantı Salonunda toplanacaktır. Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 21 Aralık 2018 Salı günü saat 14:00 da yukarıda belirtilen aynı yerde yapılacaktır.

Gündem:

1-Açılış ve Genel Kurul Divan Seçimi

2-Gündemde yer alması istenilen önerilerin okunması, tartışılması

3- Yönetim Kurulu ve Denetleme kurulu raporları

4- Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyeleri seçimi

5-Dilekler ve kapanış

Not: Bu ilan www.polimerdernegi.org adresinde ve e-posta ile ilan edilmiştir.