Copyright © 2015 by Polimer Derneği   •   All Rights reserved   •   E-Mail: hasim@gazi.edu.tr
Ana Sayfa Dernek Hakkında Faaliyetler Fotograflar Amaç ve Tüzük Üyeler İletişim
Designed by hasim
Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği
Bilim gerçeklerden kuruludur, tıpkı evin tuğlalardan kurulu olması gibi...
Polimer2020
Uluslararası Katılımlı VIII. Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresi 14-18 Haziran 2020 tarihlerinde Malatya'da yapılacaktır.

ÖNEMLİ DUYURU: DERNEK ÜYELİĞİNİN YENİLENMESİ HAKKINDA
Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği Olağan Genel Kurulu
14 Aralık 2018 Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan genel kurula ait duyuru için lütfen tıklayınız.

8. Ulusal Polimer Bilimi ve Teknoloji Kongresi
Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği’nin de katkılarıyla İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 2020 yılında Malatya’da yapılacaktır.

2019 Avrupa Polimer Kongresi 2019 (EPF 2019)
9-14, Haziran 2019 tarihleri arasında Creta Maris Convention Center & Beach Resort- Hersonissos Heraklion Crete’de Girit-Yunanistan’da yapılacaktır.

Değerli Bilim İnsanları;

Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği öncülüğünde her iki yılda bir düzenlenmekte olan Uluslararası Katılımlı Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresinin sekizincisi 14-18 Haziran 2020 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde Malatya’da düzenlenecektir.

Uluslararası Katılımlı Kongremiz, tüm Polimer Bilim ve Teknoloji paydaşlarını bir araya getirerek, bu alandaki son çalışmaları ve yaşanan gelişmeleri, değerli bilim insanları, araştırmacılar, sanayiciler, öğrenciler ve ilgili firma / kuruluşlarla birlikte tartışma fırsatı sağlayacaktır.

Bilimsel paylaşımların yanında, şehrimiz ve civarında bulunan tarihi yerlerin bilinmeyen yönlerini keşfetmenize olanak sağlayacak olan PBT2020 kongremize katılımınız için, sizleri 14-18 Haziran 2020 tarihleri arasında Malatya’ya bekliyoruz.

Organizasyon Komitesi Adına

Prof. Dr. Turgay Seçkin